Voordeelmuis

Voordeelmuis.nl is een website waar nagenoeg alle folderaanbiedingen op staan die op dat moment gelden. Het gaat hier voornamelijk om producten die snel en tegen een relatief lage prijs worden verkocht. In principe dus de dagelijkse boodschappen en dergelijke.

Je kunt op deze website makkelijk op winkel, plaats, merk, categorie en zelfs op product zoeken. Ik maak bijna elke week gebruik van deze website. Echt superhandig. Zo google ik bijvoorbeeld één keer in de paar weken naar Douwe Egberts koffiebonen door in Google ‘voordeelmuis DE koffiebonen’ in te tikken. Dan komen alle aanbiedingen naar voren die op dat moment van toepassing zijn, inclusief de vermelding van de desbetreffende winkel(s).

Of als je bijvoorbeeld een liefhebber van Brand bier bent en je (bijna) niks meer in huis hebt, google dan ‘voordeelmuis Brand bier’. En hoppa, alle geldende aanbiedingen m.b.t. Brand bier en de desbetreffende winkels worden getoond.

Je kunt op Voordeelmuis.nl zelfs de folders met de nog lopende aanbiedingen oproepen en inzien. Kortom een zeer handige en een altijd up-to-date website!

Terug naar tips