Bespaar veel geld door te stoppen met roken!

Bespaar veel geld door te stoppen met roken! Dit kan snel, gemakkelijk en doeltreffend.

Je zult het wel, als roker zijnde, heel vaak gehoord hebben. “Stop toch met roken. Dat scheelt je heel veel geld”.

Echter komt deze opmerking niet echt binnen in eerste instantie. Maar mocht na die opmerking nog een berekening van de besparing toegevoegd worden dan begin je er toch al een beetje stiekem aan te denken.

Bespaar veel geld door te stoppen met roken!

Stel je rookt een pakje van 20 sigaretten per dag. En een pakje (bijvoorbeeld) Marlboro Red kost €9,50. Dan is dat op jaarbasis al een besparing van 365 dagen x €9,50 = €3.467,50!!! Zo’n besparingsbedrag komt dan toch wel even binnen.

Bespaar veel geld door te stoppen met roken!

Nu zijn er vele manieren om te stoppen met roken. Je kunt bijvoorbeeld nicotinepleisters gebruiken, of middels acupunctuur, filmpjes kijken van de longen van rokers of gewoon zonder hulpmiddelen en dus met pure wilskracht. Er zijn dus vele manieren / hulpmiddelen om te stoppen met roken. En voor elke roker is er wel een manier, mits je daar voor open staat uiteraard. Ieder zijn keuze.

Bespaar veel geld door te stoppen met roken!

Onlangs moest ik nog denken aan mijn tijd als roker (vandaar dat ik deze besparingstip ook schrijf). De tijd dat ik een roker was, is gelukkig alweer een 11 à 12 jaar geleden. En ik ben er zonder hulpmiddelen vanaf gekomen. Een mooie overwinning en toen ook al een mooie besparing.

De reden dat ik overigens moest denken aan mijn tijd als roker was dat ik een paar weken geleden een gesprek had met een mevrouw over besparingen. En toen kwam dit onderwerp ook naar voren. Deze mevrouw was nu ook reeds 3,5 jaar gestopt met roken (na 35 jaar gerookt te hebben). Zij had dit weten te bewerkstelligen door een boek te lezen van Allen Carr. Het boek heet: Stoppen met roken van Allen Carr

Bespaar veel geld door te stoppen met roken!

Ik heb dit boek toen dezelfde avond eens opgezocht via internet en ik las er toen megaveel positieve reviews over. Vandaar dat ik deze info met jullie wil delen. Dit zal overigens niet voor iedereen werken. Maar in het kader van ‘Baat het niet, dan schaadt het niet’ … . Dit boek is overigens in Paperback, als E-book en/of als luisterboek te krijgen.

Dus, bespaar veel geld door te stoppen met roken! Dit kan snel, gemakkelijk en doeltreffend.

Uiteraard is stoppen met roken ook veel beter voor je gezondheid!!!

Verkrijgbaar bij

bol.com (€16,99)
blokker.nl (€20,98)
Laatst bijgewerkt: juni 23, 2024 - 12:56 am
Terug naar tips